Toerist info button

5jaar

E-mail Afdrukken

Gorssel.nl

Agenda onderwerp 

Onderwerp:
Inzameling oud papier
Datum:
24-06-2017
Categorie:
Algemeen

 

Iedere laatste zaterdag van de maand - maar niet in juli en december - wordt oud papier opgehaald door de Ouderraad van de Vullerschool, Sportclub Gorssel en Voetbalvereniging Gorssel. Oud papier is een belangrijke inkomstenbron voor de clubs. 

Gebied
Er wordt opgehaald in de bebouwde kom van Gorssel, echter niet in de straten in de buurt van Speeltuinvereniging De Bolderhoek (Vogelbuurt, Noorseweg, Voorende en stukje Elfuursweg). Voor hen staat er iedere derde zaterdag van de maand (maar niet in juli en augustus) een container voor oud papier aan de Noorseweg ter hoogte van de Mezenstraat. De opbrengst daarvan komt ten goede aan De Bolderhoek.

Ophalen van 9.30 tot 12.00 uur
U helpt de ophalers door het papier uiterlijk 9.30 uur in handzame en niet te zware verpakking aan de weg te zetten. Niet in plastic verpakken want dat mag niet mee in de containers. Graag ook niet de avond ervoor al aan de weg zetten vanwege effecten van regen en wind. 

Zelf brengen
Het papier wordt verzameld in containers
 op de hoek Lijnbaan en Smitskamp. U kunt het daar ook zelf brengen van 9.30 tot 12.00 uur. Om 12 uur worden de containers afgesloten en kunt u daar niet meer terecht.

Hartelijk bedankt namens de Ouderraad, de SC Gorssel en VV Gorssel!

 

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: