Toerist info button

5jaar

E-mail Afdrukken

Gorssel.nl

Agenda onderwerp 

Onderwerp:
SummerFUN in De Bolderhoek
Datum:
14-08-2017
Locatie:
De Bolderhoek
Categorie:
Algemeen

 

jungle 3Stichting Welzijn Lochem organiseert in de laatste week van de zomervakantie (14 t/ 18 augustus) SummerFUNactiviteiten voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. Er trekt een karavaan langs de verschillende kernen in de gemeente Lochem met leuke attracties en activiteiten. De activiteiten beginnen in speeltuin De Bolderhoek in Gorssel.

Op maandag 14 augustus kun je van 13.00-16.00 uur in De Bolderhoek meedoen met de spellen Ultimate frisbee en swinx (buiten spelcomputer) en je uitleven in de Jungletrack stormbaan en met het JOGG waterspektakel. Deelname is gratis.

Dinsdag 15 augustus van 13.00-16.00 uur is de karavaan in Lochem op de Markt met reuzenklimwand, shooting adventure en Jungletrack stormbaan. Combikaartjes kosten € 4,-.

Woensdag 16 augustus kun je van 13.00-16.00 uur terecht in Eefde, speeltuin NOK: er is Bubble bal, Archery Attack, Jungletrack stormbaan en waterspektakel. Combikaartjes kosten € 4,-.

Voor de activiteiten op dinsdag en woensdag (Lochem en Eefde) krijg je korting op de activiteiten als je je vooraf opgeeft. Maar je bent ook van harte welkom als je spontaan komt aanwaaien. Meer info en opgeven kan op www.activiteitenlochem.weebly.com.

Mochten de kosten voor deelname een probleem zijn, stuur dan een mailtje naar , dan wordt een cheque toegestuurd, zodat elk kind kan deelnemen aan alle activiteiten.

 

 

Locatie

De Bolderhoek
Locatie:
De Bolderhoek

Beschrijving:

Speeltuinvereniging De Bolderhoek, Elfuursweg 74A, 7213 ER Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: