Toerist info button

5jaar

E-mail Afdrukken

Gorssel.nl

Agenda onderwerp 

Onderwerp:
Swing Coöperation presenteert .... Het magisch uur!
Datum:
29-10-2017
Locatie:
Kerk
Categorie:
Algemeen

 

Zondag 29 oktober krijgen we er zomaar een uur bij! Een magisch uur, want wat kun je allemaal niet doen in een extra uur! Swing Coöperation, het uit 45 mannen en vrouwen tellende popkoor uit Gorssel, staat stil bij de overgang van zomertijd naar wintertijd en het extra uur dat we daardoor krijgen.

Swing Cooperation_ConcertEen goede opvulling van het extra uur is het bijwonen van het concert van Swing Coöperation. Er worden twee concerten gegeven, om 13.30 uur en om 16.00 uur, beide in de protestantse kerk in Gorssel. Door het zingen van nummers als Broken Wings van Mr. Mister, Rise van Katy Perry, Hallelujah van Leonard Cohen en Clocks van Coldplay probeert Swing Coöperation de overgang van zomer naar winter zo prettig mogelijk voor u te laten verlopen.

Voor degene die moeite hebben met het loslaten van de zomer staat na het concert een zomerbuffet klaar, maar voor wie de winter met open armen ontvangt is er een winterbuffet. Voor de buffetten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Toegangskaarten (volwassenen: € 7,50 in de voorverkoop en € 8,50 aan de deur, kinderen: € 5,00) zijn te bestellen via de leden van Swing Coöperation of via de site: www.swingcooperation.nl 

  

Locatie

Kerk
Locatie:
Kerk

Beschrijving:

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: