Toerist info button

5jaar

E-mail Afdrukken

Gorssel.nl

Agenda onderwerp 

Creatieve Kerstmarkt
Onderwerp:
Creatieve Kerstmarkt
Datum:
10-12-2017
Locatie:
‘t Trefpunt
Categorie:
Algemeen

 

     KerstmarktTrefpunt8-12-13 1

     Kerstmarkt Trefpunt

Op zondag 10 december is er bij ’t Trefpunt van 11.00 tot 16.00 uur weer de jaarlijkse creatieve kerstmarkt. Binnen en buiten staan ongeveer 50 kraampjes opgesteld en daarin bieden de standhouders hun zelfgemaakte kerst- en winterartikelen. Er is een ruime keus uit bijvoorbeeld kerststukjes, kaarten, speelgoed en sieraden, maar ook shawls, mutsen, speelgoed en vogelvoerbakjes. 

Buiten verkoopt ’t Trefpunt weer haar overheerlijke versgebakken oliebollen en binnen kunt u terecht voor een kop heerlijke eigengemaakte erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk met slagroom.

Scouting De Kompasnaald zal ook dit jaar weer aanwezig zijn om met de kinderen brood te bakken. Bij KOV Graaf Jantje kunnen de kinderen terecht voor een knutselactiviteit.

De markt is gratis toegankelijk.

Vanaf ’t Trefpunt start die ochtend een winterwandeltocht georganiseerd door Wandelvereniging Gorssel. Zie aparte aankondiging in de agenda op Gorssel.nl.

Binnen, maar ook buiten, is nog een enkele kraam vrij.
Voor aanmeldingen en vragen over deze Kerstmarkt kunt u tijdens kantooruren bellen met ’t Trefpunt tel. 0575-493576 of mailen naar .

 

    

Locatie

‘t Trefpunt
Locatie:
‘t Trefpunt

Beschrijving:

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: