Toerist info button

5jaar

E-mail Afdrukken

Gorssel.nl

Agenda onderwerp 

Onderwerp:
Kennismaken met Ergotherapie
Datum:
26-10-2017
Locatie:
De Borkel
Categorie:
Algemeen

 

Op 27 oktober is het Wereld Ergotherapie Dag. Ter ere van deze dag kunt u op donderdag 26 oktober van 14.00 tot 16.30 uur vrijblijvend kennis komen maken met de ergotherapeuten van Sutfene in De Borkel. U kunt hier al uw vragen stellen over ergotherapie en specifiek over vervoershulpmiddelen. De ergotherapeuten Mieke Jolij en Boukje Droogers staan u graag te woord.

Niet alleen vragen stellen en bekijken, ook uitproberen. U kunt een proefritje maken op een scootmobiel of een fiets met drie wielen. Ook wordt deze middag de nieuwe duofiets met trapondersteuning gepresenteerd. Een vrijwilliger staat klaar om met belangstellenden een stukje te fietsen. Verder zitten de heren van het Repair Café Gorssel klaar om uw rollator na te kijken en deze te laten opfrissen door het rollatorschoonmaakteam. Ook het laten maken van een naamsticker behoort tot de mogelijkheden.

Bezoekers krijgen bij binnenkomst een lotnummer. Om 15.30 uur wordt een leuke prijs verloot en wordt de duofiets, die aangeboden is door de ‘Vrienden van de Borkel’, officieel in gebruik genomen. Vanzelfsprekend wordt de inwendige mens niet vergeten en is er tijd voor een kopje koffie met wat lekkers.

Meer informatie: Wilma van Gerrevink, medewerker Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene,   , tel. 06 – 12 97 06 42.

  

Locatie

De Borkel
Locatie:
De Borkel

Beschrijving:

Woonzorg- en Wijkontmoetingscentrum De Borkel.
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: