Toerist info button

5jaar

E-mail Afdrukken

Gorssel.nl

Agenda onderwerp 

Onderwerp:
Speculaaspoppenloop
Datum:
25-11-2017
Categorie:
Algemeen

 

SpeculaaspoppenloopOp zaterdagochtend 25 november a.s. zijn Sinterklaas en de Zwarte Pieten actief aanwezig tijdens de 'Speculaaspoppenloop', een gezellige recreatieve hardloopwedstrijd en wandeltocht die wordt gehouden vanaf restaurant De Zevensprong in Joppe.
De loop wordt jaarlijks door de zutphense atletiekvereniging Hanzesport georganiseerd en kent een gezellige sfeer mede door toedoen van de 'centrale warming up' die Sinterklaas en Zwarte Pieten geven.
De start is om 8.00 uur en dan kunnen er afstanden van 2½, 6, 12 en 18 km voor de hardlopers(ters) gelopen worden en voor de nordic-walkers en wandelaars 6 en 12 km over een parkoers door het bos- en weidegebied tussen De Zevensprong en Gorssel ter lengte van 6 km via de Eikenboomlaan -Marsweg-Veldhofstraat-Amelterweg- Flierderweg-Marsweg en Veldhofstraat.
Start en Finish zijn op het 'Aad Steijlenplein”.

Natuurlijk is er ook een 2e start en wel om 10.00 uur dan echter met afstanden voor de hardlopers(ters) tot en met 12 km en voor de nordic-walkers en wandelaars 6 km.
Inschrijven kan vanaf 7.00 uur in De Zevensprong Dortherdijk 6 in Joppe. Het inschrijfgeld bedraagt voor kinderen tot 12 jaar € 2,50 en voor de overige deelnemers(ters) € 5,-

Allen ontvangen na afloop een ambachtelijke biologische speculaaspop geleverd door ambachtcentrum Driekant uit Zutphen. Dit jaar zijn er bijna 40 vrijwilligers van de MILA-groep van AV Hanzesport actief om alles in goede banen te lijden, parkeren is mogelijk langs één zijde van de Dortherdijk en langs de Elzerdijk de Deventerdijk, volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars! Info via:  

  

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: