Toerist info button

5jaar

Laatste nieuws

Afdrukken

Op uitnodiging van de Joppeschool mochten de kinderen van de 3+ groep van De Veldmuis een bezoek van een dierenarts aan de Joppeschool bijwonen. Dat gebeurde op woensdag 4 oktober, dierendag dus. Alle kinderen mochten een lievelingsknuffel meenemen.

Veldhof bezoek Joppeschool 400pxSommige kinderen van de Joppeschool hadden hun huisdier meegenomen. De dierenarts bekeek een aantal katten, een hond, een hamster en een vis. Hoe zien de oren eruit? Is de huid wel gezond en klopt het hart wel goed. Bij de hond werd zelfs naar zijn tanden gekeken om te kijken of hij deze wel goed had gepoetst.

Na het bezoek van de dierenarts mochten de peuters van De Veldmuis met de kleuters van de Joppeschool spelen, fruit en een koekje eten en iets drinken.
Natuurlijk hebben zij ook nog even op het prachtige schoolplein gespeeld en als afsluiting een bezoek aan de dieren in de dierenweide gebracht.

Het was een geslaagd bezoek en de leidsters en kinderen van De Veldmuis bedanken de Joppeschool voor dit gastvrije onthaal.


Gorssel, 11 oktober 2017

  

JA Latest Comments

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: