Toerist info button

5jaar

Laatste nieuws

Afdrukken

IJsseldal Wonen biedt in de kern Gorssel woningen in de sociale huursector aan. Om het aanbod beter zichtbaar te maken voor de inwoners van Gorssel worden aangeboden woningen ook via Gorssel.nl bekendgemaakt. Het actuele aanbod betreft een laagbouwwoning aan de Ruiterweg 25.

Laagbouwwoning
Ruiterweg 25Ruiterweg 25, Gorssel
De woning aan de Ruiterweg 25 in Gorssel heeft drie slaapkamers. Twee van de slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de begane grond, waardoor de woning geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn. De minimumleeftijd is 55 jaar. 
De totale huurprijs bedraagt € 548,73 per maand. Op de woning liggen zes zonnepanelen, waardoor op de stroomkosten wordt bespaard. Voor de panelen is een contract afgesloten bij LochemEnergie. De bijkomende kosten bedragen € 18,50 per maand.
Op de woning kan gereageerd worden via Woonkeus Stedendriehoek (directe link). De reactietermijn loopt tot en met 6 januari 2018.

Woonkeus Stedendriehoek
Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningstichtingen in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem (gebied oude gemeente Gorssel), Voorst en Zutphen. Wie een huurwoning zoekt in die gemeenten kan dat kenbaar maken via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod wordt, in het geval van Gorssel, ook vermeld op de website van IJsseldal Wonen, maar via de website van Woonkeus schrijft men zich in en kan gedurende een drietal dagen op het woningaanbod worden gereageerd. Iedere inwoner van de Stedendriehoek kan op het woningaanbod reageren, maar er worden wel verschillende voorwaarden gehanteerd.


Redactie Gorssel.nl
3 januari 2018

JA Latest Comments

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: