Toerist info button

5jaar

Bibliotheek
GraafschapBiebLogoTransNatuurlijk heel veel boeken, maar ook films op dvd, muziek-cd's, luisterboeken en grootletterboeken
De vestiging van Gorssel is onderdeel van Graafschap Bibliotheken
De bibliotheek is gevestigd in Den Oldenhof, Hoofdstraat 45-B001, 7213 CR Gorssel, tel 0575-492045 
Website


IJsseljazzLogoIJsseljazz
Elke tweede zondag in september vindt in Gorssel het IJsselJazz festival plaats. Het is een groots opgezet, gratis toegankelijk, nationaal bekend jazz- en blues festival. De avond ervoor vindt het smartlappenfestival Gorssel Huilt plaats.
Website


OLT-LOGO2Openluchttheater Gorssel
Gorssel heeft sinds het voorjaar van 2013 weer een prachtig openluchttheater waar jaarlijks ongeveer 6 optredens plaatsvinden. Het theater is gevestigd midden in het dorp, op de hoek van de Molenweg en de Esdoornlaan
Website


Pluspunt Gorssel

PluspuntGorsselLogoPluspunt organiseert sociaal culturele activiteiten voor 50-plussers, o.a. lezingen met gezamenlijke maaltijd voor 50-plussers. Het uitgebreide programma van Pluspunt staat ook in de agenda van deze website.
Website 


Sport en cultureel centrum ’t Trefpunt

TrefpuntNWLogo240x67Het Trefpunt is een ontmoetingscentrum voor sport, spel en cultuur. Sportclubs hebben er hun trainingen en wedstrijden, kinderen van de basisschool gymles. Verder: muzieklessen, uitvoeringen, concerten, lezingen en beurzen.
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel, tel. 0575-493576
Website

SportraadLogoTransSportraad Lochem
De Sportraad Lochem bevordert en stimuleert zowel de georganiseerde als de ongeorganiseerde sportbeoefening in de gemeente Lochem.
Website

Kunstweb Lochem
KunstwebLochemLogoKunstweb Lochem is een platform voor kunst en cultuur in de gemeente Lochem en biedt een overzicht van alle culturele activiteiten en organisaties in de gemeente. 
Website

 

      © Stichting Media Gorssel

FacebookknopTrans2 TwitterknopTrans2    

 2.150 mensen volgen ons op: