Toerist info button

5jaar

Afdrukken

Word ‘Vriend van Gorssel.nl’

TeamGorsselnl325Het team van Gorssel.nl, geheel bestaande uit vrijwilligers. Op de voorgrond: Simke Kamphorst en Femke Beijnvoort. Daarachter v.l.n.r.: Mieke Geerlink, René Pluymert, Janny Schiphorst, Nicollette Witjens, Louise Tietge, Joyce Vonk, Emmy Mesritz, Annemarie ter Borg.   Gorssel.nl wordt dagelijks bijgehouden door een team vrijwilligers. ‘Van, voor en door Gorssel’ is ons motto. Dat Gorssel.nl in een behoefte voorziet en gewaardeerd wordt, blijkt wel uit de talloze positieve reacties die we krijgen. Dat is een geweldige aanmoediging om door te gaan. Dat doen we voor de samenhang en levendigheid in onze gemeenschap, voor inwoners en bezoekers van ons mooie dorp en in het belang van ondernemers, verenigingen en instellingen.

We vragen nooit geld voor publicaties en we hebben geen advertenties. Daarom is de website objectief en overzichtelijk en dat willen we graag zo houden.
Toch is er geld nodig om Gorssel.nl (website, Facebook, Twitter en alles wat daarbij hoort) in stand te houden te houden. Jaarlijks is er ongeveer € 500 nodig voor het technisch beheer, hosting en voor kleine uitgaven. Maar de website is na ruim vijf jaar toe aan een technische vernieuwing en een kleine opfrisbeurt en daar is een groter bedrag voor nodig.

Wilt u ons steunen?
Door onderstaande gegevens in te vullen en te versturen steunt u ons jaarlijks (tot wederopzegging) met een bijdrage. U geeft daarbij een machtiging aan de Stichting Media Gorssel (de eigenaar van de website en alles wat daarbij hoort) om het door u ingevulde bedrag jaarlijks van uw rekening af te schrijven.

Hartelijk dank!

U kunt desgewenst onderstaande gegevens ook per e-mail sturen naar:  
 

Ja, ik steun Gorssel.nl **
Naam *
verplicht veld
Adres *
verplicht veld
Postcode *
verplicht veld
Plaats *
verplicht veld
E-mailadres *
verplicht veld
Bedrag *
Ander bedrag
Ander bedrag namelijk
Alleen toegestaan: cijfers € , . - en spatie
Bankrekening (IBAN) *
verplicht veld
Ik machtig hierbij de Stichting Media Gorssel om jaarlijks
genoemd bedrag af te schrijven van mijn bankrekening.
Heeft u nog een vraag of opmerking?
Invalid Input

** De gevraagde gegevens hebben wij nodig voor de bank
en zullen uitsluitend voor dit doel worden gebruikt. Op de
machtiging zijn de gebruikelijke regels van incasso,
stornering en opzegging van toepassing.

     Webdesign: Chair-man.nl

Stichting Media Gorssel