Beatles Tribute band One after 909

Wanneer:
zaterdag 25 juni 2022
Waar:
Openluchttheater Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

OLTbeatles29 6 19 kleinBeatles Tribute band One after 909 op 29 juni 2019 in het Openluchttheater GorsselHet Openluchttheater Gorssel presenteert opnieuw met veel enthousiasme en trots de Beatles Tribute band One after 909. Velen zullen zich het optreden in juni 2019 herinneren waarbij de band op het verhoogde podium stond en velen op het net aangelegde tweede podium stonden te dansen.

Back tot the sixties
Een optreden van de legen­darische Beatles is helaas al vele jaren niet meer mogelijk. Wat wel mogelijk is, is een band die de sound van The Beatles zodanig dicht benadert dat het lijkt alsof de Fab Four er weer staan!
One After 909 heeft al met veel succes op vele podia heeft gestaan en zo ook in het Gorsselse theater in 2019. Deze keer komt de band zelfs met een extra blazers­sectie, waarmee er bij ekaar acht man op het podium zullen staan.  Dit is mogelijk gemaakt door een extra gift van een sponsor. Met de blazers kunnen vrijwel alle songs van The Beatles vertolkt worden en dus ook de latere studio­albums.
Ga mee met One Aftyer 909 back to the sixties. Zing en dans op het tweede podium waar u oog in oog staat met deze fantastische band.

One After 909
Beatles kleinDe naam van de band is ontleend aan de gelijk­namige en één van de eerste songs van The Beatles uit 1962, een nummer dat in 1970 is verschenen op het album Let it be. Inmiddels heeft de band een track­record opgebouwd in Nederland, Engeland, Duitsland en België. Niet alleen hebben ze meermaals opgetreden in de bakermat van The Beatles, The Cavernclub in Liverpool, maar ook in Hamburg en op de internationale Beatles-day in Mons, België.  De band heeft een repertoire van meer dan 100 Beatle-songs waarvan er op 25 juni een flink aantal het theater zullen vullen.
Met name de stemmen van twee bandleden liggen zo dicht tegen die van Paul McCartney en John Lennon aan, dat je denkt in het verleden te zijn. Mooi detail is ook nog dat de basgitarist, net als Paul McCartney, linkshandig is.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral te voet of op de fiets.
De toegang is gratis, een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld!
Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

  


Locatie

Locatie:
Openluchttheater Gorssel
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends