Koffieconcert in de kerk in Gorssel

Wanneer:
zondag 26 juni 2022
Waar:
Kerk
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Koffieconcert kleinZangstudio Annemieke Brouwer met van links naar rechts:  Annabel Markenstein, Menno Nijkamp, Daphne Jager, Jennifer Hes, Annemieke Brouwer, Marie Breevoort, Annelies de Goey en Hillie Jansen van het Laar.Het maandelijkse koffie­concert dat gewoonlijk is te horen in Eefde wordt deze keer gegeven in de kerk in Gorssel. Reden hiervoor is de gezamenlijke dienst van kerkelijk Eefde en Gorssel, een viering die gehouden wordt in de Gorsselse kerk. Het koffie­concert volgt daarna in dezelfde Gorsselse kerk. Muzikale gasten zijn deze keer 6 leerlingen van zang­coach Annemieke Brouwer, die onder meer actief is op de muziekschool in Deventer. Vijf zangeressen en één zanger zingen een programma met solo’s en duetten in sterk verschillende muziekstijlen zoals jazz, pop, klassiek en musical.

Tijdens Corona trad de Zangstudio via Stichting Zang­cultuur Deventer op bij verzorgings­huizen. Hieruit ontstond het programma “Ik geef je een roosje, m’n Roosje”, waarbij alle aanwezigen aan het eind een prachtige roos kregen. Veel van deze zang­leerlingen c.q. zangers treden nu in Gorssel op met een grotendeels nieuw programma onder meer met het Songfestival­liedje van S10 “Diepte”.
De deelnemers willen graag performen, het liefste zoveel mogelijk en daarin probeert de Zangstudio Annemieke Brouwer tegemoet te komen.

De zangers worden begeleid door pianist Willem Kersing.

Om 11.15 uur is er koffie, waarna het concert begint om 11.30 uur. Zoals gebruikelijk is de toegang vrij en wordt er gecollecteerd bij de uitgang.

  


Locatie

Locatie:
Kerk
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends