Knotsgekke clown OkiDoki in het openluchttheater Gorssel

Wanneer:
zondag 3 juli 2022
Waar:
Openluchttheater Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

OkiDoki 2019 kleinIn 2019 trad Clown OkiDoki ook al op in het Openluchttheater GorsselOok dit seizoen is er weer een kinder­voorstelling in het prachtige en nostalgische openlucht­theater. Op zondag­middag 3 juli komt de beroemde clown OkiDoki naar Gorssel om de kinderen een middag te vermaken. De voorstelling begint om 15.00 uur, maar vanaf 14.00 uur is er al veel leuks te beleven voor de kinderen. Het wordt een gezellige middag voor de kinderen, maar zeker ook voor de ouders en groot­ouders.

Reuze kleurplaat en schminken
Al vanaf 14.00 uur zijn de kinderen van harte welkom in het theater. Zij kunnen zich dan gratis laten schminken als clown, prinses, leeuw, vlinder en nog veel meer.
Ook mogen ze meedoen met het inkleuren van een reus­achtige kleurplaat. Dit wordt verzorgd en begeleid door de succesvolle illustrator van de kinder­boeken Brem en Snuit, Ina Klomp-Meijer uit Gorssel. Ook kunnen de kinderen dan prachtige kleine kleur­platen invullen en/of zelf tekeningen maken.

Clown Okidoki
Al in 2019 heeft deze geweldige clown met veel succes in ons theater gestaan. Reden om deze heerlijke clown weer te programmeren want: de kindervoorstelling is nog niet begonnen……. of toch al wel? Voordat de voorstelling echt begint word je al meegenomen door hilarische domme mime, slapstick en clownerie afgewisseld met vernuftig jongleren en goochelen. Nog niet begonnen, maar het publiek is al helemaal in de stemming. In de voorstelling doet OkiDoki wel of hij een jongleur is. Hij doet ook wel alsof hij een goochelaar is. Maar uiteindelijk blijft OkiDoki toch vooral een clown. Het is een voorstelling waarin clowneske situaties snel worden afgewisseld met verbluffend goochelen, jongleren en ballonnen met veel ruimte voor interactie en improvisatie. Een kindervoorstelling zoals je nog nooit gezien hebt. Een clownsshow die zowel jong als ook oud zal vermaken en regelmatig zal doen schaterlachen.

Clown en jongleur Okidoki wordt gespeeld door Remco Roelofs. In 1996 kocht Remco zijn eerste diabolo en al zeer snel raakte hij verknocht aan de wereld van het jongleren. Daarna heeft hij velerlei cursussen gevolgd op het gebied van jongleren, ballonfiguren maken, circusacts, clownerie en theater.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets. De Esdoornlaan is van 13.30 uur tot 18.30 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
De toegang is gratis, inclusief een glaasje limonade echter een bijdrage in de “melkbussen” bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld!
Bij slecht weer zal het gehele programma plaatsvinden in SCC ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55.

   


Locatie

Locatie:
Openluchttheater Gorssel
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends