Three Guys named Joe

Wanneer:
zaterdag 13 augustus 2022
Waar:
Openluchttheater Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Het energieke trio Three Guys Named Joe staat 13 augustus in het Openluchttheater in Gorssel.  Aanvang 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. 
De band heeft drie prachtige stemmen en een zeer gevarieerd repertoire, met onder andere nummers van Simon & Garfunkel, Crosby, Stills & Nash, The Beatles, Bonnie Raitt, maar ook countrygrootheden als Buck Owens, The Louvin Brothers of Emmylou Harris.
Kortom voor ieder wat wils in muziekstijlen maar het swingt, broeit, boeit en betovert.

Three Guys Named Joe
Foto Three Guys kleinWel een wat gekke naam voor een band. Ooit was Three Guys Named Joe nog gewoon JOE, opgebouwd uit de eerste letters van de namen van de oprichters. Echter, als je JOE googelde dan kwam je wereldwijd op duizenden andere 'JOE’s' terecht. Reden om de naam aan te passen naar Three Guys Named Joe, vrij naar het nummer Five Guys named Moe van Louis Jordan.
Vóór de coronaperiode werd er zo’n vijftien keer per jaar door het hele land en soms ook in Duitsland en Frankrijk opgetreden. In 2017 gingen ze naar Engeland voor de opname van een CD.
Kort daarna vond er nog een wijziging in de bezetting plaats, Marcel Peereboom verving een van de oprichters. Dit betekende ook een verandering van de instrumenten. Oorspronkelijk waren het alleen snaarinstrumenten en nu is het bas (Jan Hovers), gitaar (Eus Menage) en cajon (Marcel). De cajon is een soort grote sigarenkist met van binnen een gitaarsnaar waar ritmisch op wordt getrommeld. Daarbij zingen ze alle drie ,met als resultaat een aanstekelijke mix van driestemmige magie die niemand onberoerd laat.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral op de fiets.
De toegang is gratis, inclusief een glaasje limonade, echter een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt  op prijs gesteld.
Bij slecht weer zal het gehele programma plaatsvinden in SCC ’t Trefpunt aan de Molenweg 53-55.

   


Locatie

Locatie:
Openluchttheater Gorssel
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends