Seniorensoos (uitstapje De Kribbe)

Wanneer:
donderdag 21 juli 2022
Waar:
De Brink
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Seniorensoos30 6 22 1 kleinIn de grote (en koele) zaal van 't Trefpunt wordt koersbal gespeeld en gebridgedIedere donderdag­middag van 14.30 tot 16.30 uur is er een gezellige bijeenkomst voor senioren. In verband met de zomersluiting van 't Trefpunt zijn de bijeen­komsten van 21 en 28 juli en van 4 en 11 augustus in de Brink. 

De wekelijkse bijeenkomsten zijn 24 maart j.l. gestart en het initiatief is goed aan­geslagen. Meestal zijn er zo'n 25 bezoekers. Die kunnen sjoelen, bridgen, rummi­kubben of koers­ballen. Maar gezellig koffie­drinken, wat keuvelen en kennis­maken met anderen is misschien wel het meest belangrijk.

Seniorensoos30 6 22 2 kleinOok tafelspelletjes zijn populairMeedoen en zelfs de koffie zijn gratis, dankzij een donatie van het Oranjefonds.
Zorg­coördinator Joke Lubberdink en haar team  ontvangen u graag!Aanmelden is niet nodig. Desgewenst kan aanvullende informatie worden gevraagd via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Heeft u vervoer nodig dan graag bellen: 06-10004084.

N.B.: Het op 21 juli geplande uitstapje naar De Kribbe aan de overkant van de IJssel gaat niet door. In plaats hiervan is iedereen vanaf 14.30 uur gewoon welkom in De Brink.

  


Locatie

Locatie:
De Brink
De Brink

Omschrijving

De Brink is het bijgebouw van de kerk in Gorssel
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

 

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends