Summer fun in in De Bolderhoek

Wanneer:
maandag 15 augustus 2022
Waar:
De Bolderhoek
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Summer fun 2022 2 kleinStichting Welzijn Lochem organi­seert in de laatste week van de zomer­vakantie ‘Summer fun’ activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (onder de 8 jaar wel onder begeleiding van een volwassene), en ook voor oudere kinderen vanaf 12 jaar is er een programma. Er trekt een karavaan langs verschillende kernen in de gemeente Lochem met leuke attracties en activi­teiten.
De activiteiten beginnen op 15 augustus in speeltuin De Bolder­hoek in Gorssel. Je kunt over de storm­baan, glijden over de buikschuif­baan en voor de aller­jongsten is er een spring­kasteel en zijn er spelletjes. Voor de jongere kinderen loopt het programma van 10.00 tot 13.00 uur; voor de oudere jeugd is er vanaf 13.00 tot 17.00 van alles te doen, onder meer ook de storm­baan, de buikschuif­baan en de 'archery attack'. 
De entree is gratis, voor drinken wordt gezorgd en aan­melden is niet nodig. Deelname voor eigen risico.

Op 16 augustus is Summer fun in Eefde, op 17 augustus in Laren en op 18 augustus in Lochem. In Eefde en Laren is naast het jeugd­team van Welzijn Lochem ook de Bibliotheek aanwezig met een ‘Mad Science’ work­shop. 

 


Locatie

Locatie:
De Bolderhoek
De Bolderhoek

Omschrijving

Speeltuinvereniging De Bolderhoek 
Elfuursweg 74A, 7213 ER Gorssel
Website
Locatie op Google Maps  

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends