PlusPunt: Gregor Dijkhuis over de zes vrouwen van Hendrik VIII

Wanneer:
woensdag 19 oktober 2022
Waar:
‘t Trefpunt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Eetcafé Pluspunt Gorssel organiseert iedere twee weken op woensdag voor 50-plussers uit Gorssel en omgeving een gezellig en cultureel uitje. Iedere keer wordt een interessante spreker uitgenodigd voor een lezing en na afloop is er een gezamenlijke lunch.  Dat was al 15 jaar het geval totdat corona roet in het eten gooide. De organisatie is verheugd om na tweeënhalf jaar pauze en vier vaccinatie­rondes om het nieuwe seizoen weer van start te gaan. Nog steeds geldt: thuis­blijven bij (verkoudheids)­klachten en in de zaal wordt maximaal geventileerd dus het kan fris zijn. 

De zes vrouwen van Hendrik VIII
Hendrik de achtsteKoning Hendrik VIII van EngelandDrs. Gregor Dijkhuis zal in de maand van de geschiedenis een lezing geven over de zes vrouwen van Hendrik VIII. Hij behandelt de kleurrijke – en tragische – geschiedenis van de huwelijken van deze roem­ruchte Engelse koning. Ook de dramatische breuk met de kerk van Rome komt daarbij uitgebreid aan de orde.
  
Maximaal aantal bezoekers is 60 en 48 voor de lunch.
Entreeprijs is € 12,50 of € 6,- zonder lunch.
Om half 11 wordt begonnen koffie of thee. De lezing begint om 11 uur. Daarna is er een glaasje wijn of fris en de lunch is van 12.30 tot 13.30 uur.  Reserveren is niet mogelijk.

Website van PlusPunt

    


Locatie

Locatie:
‘t Trefpunt
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends