PlusPunt: Willem Kwakernaak over wegbereiders, voorlopers of vernieuwers

Wanneer:
woensdag 2 november 2022
Waar:
‘t Trefpunt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Logo PlusPunt Gorssel 2 klein Eetcafé Pluspunt Gorssel organiseert iedere twee weken op woensdag voor 50-plussers uit Gorssel en omgeving een gezellig en cultureel uitje. Iedere keer wordt een interessante spreker uitgenodigd voor een lezing en na afloop is er een gezamenlijke lunch. 
Nog steeds geldt: thuis­blijven bij (verkoudheids­)­klachten en in de zaal wordt maximaal geventileerd dus het kan fris zijn. 

Willem Kwakernaak over wegbereiders, voorlopers of vernieuwers
Zoals de vaste bezoekers van PlusPunt van hem gewend zijn, zal Willem Kwakernaak weer een boeiende lezing verzorgen. Een kenmerk van onze westerse cultuur is haar behoefte aan vernieuwing. Dat heeft gevolgen voor het uiterlijk van het dagelijks leven en in het bijzonder de kunst. Geen vaste regels als bijvoorbeeld bij de oude Egyptenaren, maar dynamiek en groei. Maar wie zijn die vernieuwers die nieuwe wegen inslaan? Namen? Giotto, Picasso, Kandinsky, Brancusi, Warhol, Dali, enz..
  
Maximaal aantal bezoekers is 60 en 48 voor de lunch.
Entreeprijs is € 12,50 of € 6,- zonder lunch.
Om half 11 wordt begonnen koffie of thee. De lezing begint om 11 uur. Daarna is er een glaasje wijn of fris en de lunch is van 12.30 tot 13.30 uur.  Reserveren is niet mogelijk. Zaal open vanaf 10 uur.

Website van PlusPunt

    


Locatie

Locatie:
‘t Trefpunt
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends