Gravel Omloop Gorssel

Wanneer:
zondag 28 augustus 2022
Waar:
Stayokay Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Gravel Omloop Gorssel kleinOp zondag 28 augustus organiseert Wieler Toer Club (WTC) Gorssel voor de tweede keer de ‘Gravel Om­loop Gorssel’. Het thema van de Gravel Om­loop is ‘Bikes en Burgers'. 

De toertocht is een fiets­evenement voor iedereen die de prachtige om­geving van Gorssel wil ont­dekken. De ervaren route­bouwer weet als geen ander een verrassende  route uit te zetten die zoveel mogelijk langs de oude gemeente­grenzen van Gorssel loopt. De route is niet alleen voor gravel­bikes bedoeld, ook ATB rijders zijn welkom.
Voor de Gravel Om­loop is er keuze tussen twee afstanden: 65 km of 100 km. De route wordt als GPX bestand ont­vangen en is een­voudig te volgen met een fiets­computer of telefoon. Halver­wege de tocht is er een pauze­plek waar wordt voorzien in een versnapering. 

Start- en finish­locatie is StayOkay Gorssel, Dortherweg 34, 7216 PT Kring van Dorth. Voorinschrijvers krijgen een broodje hamburger of vega­burger bij de finish. Starttijden zijn tussen 8.30 en 10.00 uur.
Bij voor­inschrijving bedragen de kosten (incl. broodje hamburger): voor 15 jaar en ouder € 12 (op de dag zelf is dit € 15); NTFU-leden betalen € 9 (op de dag zelf € 12). Deelname tot 15 jaar is gratis. 
Alle informatie en de inschrijf­pagina is te vinden op: wtcgorssel.nl.

 

 

 


Locatie

Locatie:
Stayokay Gorssel
Stayokay Gorssel

Omschrijving

Stayokay Gorssel 'de Kleine Haar'
Dortherweg 34, 7216 PT Kring van Dorth
Telefoon 0573-431615
Locatie op Google Maps
Website

   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends