Themacafé De Borkel: lezing Dick van Welzen

Wanneer:
dinsdag 27 september 2022
Waar:
De Borkel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

BoekGorsselCover kleinDe Borkel zet zijn deuren open voor bewoners uit de buurt met een lezing op dins­dag 27 september. Te gast is Dick van Welzen; hij spreekt over zijn recent verschenen kroniek ‘Met het oog op Gorssel’. 
‘Met het oog op Gorssel’ is een kunst­zinnige ode aan Gorssel en omgeving in vroeger tijden en vandaag, gezien door de ogen van kunste­naars en verteld door een keur van schrijvers en dichters. Er werd hier veel prachtige kunst gemaakt. Ook Joppe, Epse, Kring van Dorth en Eefde komen aan bod. Meer dan honderd kunste­naars, musea, galeries en verzamelaars werkten mee aan de kroniek. Dick van Welzen neemt de luisteraars aan de hand van de vertoning van kunst­werken uit het boek mee op een tocht langs markante plekken van natuur­lijke schoonheid en historische betekenis. 
Boekhandel Bechtle verzorgt een boek­verkoop na afloop. Subsidies hielden de prijs laag: € 14,75. De opbrengst wordt besteed aan een kunst­werk in het dorp.

Informatie
De lezing begint om 14.30 uur. Bezoekers van buiten De Borkel betalen € 6,- (inclusief een kopje koffie/thee) in de voor­verkoop: kaarten zijn verkrijg­baar bij Boekhandel Bechtle in Gorssel, de Bibliotheek Gorssel of bij het restaurant van De Borkel. Een kaartje aan de zaal kost € 8,50. 
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerre­vink, tel. 06-12970642 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatie

Locatie:
De Borkel
De Borkel

Omschrijving

Wijkontmoetings­centrum De Borkel
Hoofdstraat 61a, 7213 CS Gorssel 
Tel. 0575-594444
Website

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends