Outdoor oefencross bij Semper Fidelis

Wanneer:
zaterdag 24 september 2022
Waar:
Semper Fidelis
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Cross Semper kleinSemper Fidelis organiseert op 24 september een ‘outdoor oefen­cross’: geen officiële wedstrijd, maar een mooie gelegen­heid voor ruiter en paard/pony om te trainen of – voor beginnende combinaties – er kennis mee te maken. De cross, die ongeveer 2 km lang is, wordt verreden op spring­hoogte 60 en 80 cm en is toegankelijk voor zowel paarden als pony's. 
De bouw­ploeg heeft hard gewerkt om 25 mooie natuurlijke hinder­nissen te maken in de bossen en op een weide­gedeelte in de buurt van de Prinse­hallen in Gorssel, de accommodatie van Semper Fidelis. Ook de water­bak ontbreekt niet. 
Bezoekers kunnen op het weide­gedeelte de hindernissen in een oog­opslag overzien, maar ook langs de hele cross­route lopen en alle hinder­nissen bekijken. Honden zijn ook welkom, maar wel altijd aan­gelijnd voor veilig­heid van hond en ruiter/paard.
Deelnemers en bezoekers zijn van harte welkom voor een hapje en drankje in de kantine van Semper Fidelis aan de Amelter­weg 6a in Gorssel. Vanuit de kantine is ook het spring­parcours in de grote rijhal te volgen; dat parcours moeten de combinaties eerst af­leggen voor ze de cross in mogen.

 

 

 


Locatie

Locatie:
Semper Fidelis

Omschrijving

Manages van Semper Fidelis
Amelterweg 6a, 7213 BD Gorssel
Website van Semper Fidelis
Locatie op Google Maps 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends