Winter Light met het Olga vocaal ensemble

Wanneer:
zondag 18 december 2022
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Zondag 18 december brengt Kapel op 't Rijsselt het programma 'Winter Light' met muziek uit het Hoge Noorden door het Olga vocaal ensemble.  Deze voorstelling stond eerder op het programma van de Kapel, maar moest toen worden geannuleerd vanwege de cornonapandemie.

Olga vocal ensemble 3 kleinDe musici
Het Olga Vocaal Ensemble bestaat uit vijf professionele zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland. Na de oprichting in 2012 zongen de mannen over de gehele wereld, zoals in het Kennedy Center in Washington en het Concertgebouw in Amsterdam. Ook werden er vijf CD’s uitgebracht. De kleine kersttour die het ensemble maakt start half december in Reykjavik op IJsland, waarna vervolgens enkele podia in Nederland worden aangedaan.

De muziek
In dit kerstconcert ligt de nadruk op muziek uit het Hoge Noorden. De lange koude en donkere winter staat daar in het teken van hoop, verwachting en bezinning. Maar er is ook vrolijkheid en humor. Dit alles komt tot uiting in het programma dat in de Kapel wordt gebracht.
Traditionele kerstmuziek van lang geleden, maar ook hedendaagse kerstkrakers en muziek uit landen waarbij niet snel aan een witte kerst wordt gedacht.

Bij voldoende belangstelling is er ’s middags om 14.30 uur een tweede concert.

Aanvang 11.30 uur
Entree € 22,- (t/m 18 jaar gratis)
Meer info en reserveren via deze link

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends