Een warme kerst met het Olga vocaal ensemble

Wanneer:
zondag 18 december 2022
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Zondag 18 december brengt Kapel op 't Rijsselt het programma 'Een warme kerst, muziek uit o.a. IJsland, Rusland en Duitsland' met het Olga vocaal ensemble.  Deze voorstelling stond eerder op het programma van de Kapel, maar moest toen worden geannuleerd vanwege de cornonapandemie.

Olga vocal ensemble 3 kleinHet Olga vocaal ensemble bestaat uit vijf professionele zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland. Opgericht in 2012 maakte het ensemble al een viertal CD’s en meerdere concert­reizen door Europa en de VS waarbij gezongen werd in o.a. het Concert­gebouw in Amsterdam en het Kennedy Center in Washington. In dit concert ligt de nadruk op IJslandse en Russische kerst­muziek waarmee tevens wordt aangetoond dat de lange en koude periode rond kerst naast bezinning ook vrolijkheid kan brengen. Een absoluut onbelangrijk detail is dat de heren bij elk concert op het podium worden vergezeld door een rode fluitketel genaamd Ketill Olguson.

Aanvang 11.30 uur
Entree € 22,- (t/m 18 jaar gratis)
Meer info en reserveren via deze link

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends