Nieuwjaarsconcert

Wanneer:
zondag 15 januari 2023
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Zondag 15 januari is er in Kapel op 't Rijsselt een Nieuwjaarsconcert met bariton Raoul Steffani en ensemble Flor d’Amor. Dit programma was eerder gepland in de Kapel, maar moest toen vanwege de coronapandemie worden geannuleerd. 

Olga vocal ensemble 3 kleinProgramma: Caribbean meets Classic
Het nieuwjaarsconcert wordt zoals gebruikelijk verzorgd door musici met een heel verschillende muzikale achtergrond. Bariton Raoul Steffani is een markante en succesvolle vertegenwoordiger van de jongste generatie Nederlandse zangers. In 2018 was hij de verrassing van het Grachten­festival van Amsterdam waarna zijn carrière in binnen- en buitenland een grote vlucht nam. In het andere deel van dit concert brengt ensemble Flor d’Amor vrolijke aanstekelijke muziek uit Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Hoe deze ogenschijnlijke tegenpolen het nieuwe jaar gezamenlijk muzikaal op gang kunnen brengen zal blijken in dit eerste concert van 2023.

Aanvang 11.30 uur
Entree € 22,- (t/m 18 jaar gratis)
Bij voldoende belangstelling is er 's middags een 2e concert

Meer info en reserveren via deze link

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends