Matthieu Idmtal, piano en Marley Erickson, viool

Wanneer:
zondag 26 februari 2023
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Matthieu Idmtal, piano en Marley Erickson, viool
Programma: Klassiek en Romantiek op toetsen en snaren

Matthieu en Marley 001 kleinHet jaarlijkse pianorecital van de Kapel krijgt dit seizoen een bijzonder tintje. De met name bij onze zuider­buren furore makende pianist Matthieu Idmtal wordt in dit concert vergezeld door de jonge, zeer talentvolle Amerikaanse violiste Marley Erickson. Vanaf het moment dat zij door een Hongaarse concertorganisator aan elkaar werden gekoppeld klikte het tussen de beide musici.  Beiden hebben de hoogtijd­dagen van de klassieke en romantische muziek als startpunt genomen voor hun carrière. U hoort belangrijke werken uit deze periodes.

De Belgische (en Europese) hoofdstad Brussel is een internationale culturele hotspot. Jong talent vanuit de hele wereld kan zich er ontwikkelen en wordt er gestimuleerd. De Kapel maakt gebruik van het verrassende aanbod vanuit deze metropool. Hoewel pianist Matthieu Idmtal nog aan het begin van zijn carrière staat, heeft hij al op veel grote podia in heel Europa gestaan. Een toeval bracht hem in contact met de Kapel op ’t Rijsselt. Het predicaat “internationaal” is al helemaal van toepassing op de 19-jarige violiste Marley Erickson. Begonnen met haar muziekstudie in Seattle (VS) bracht haar uitzonderlijke talent haar o.a. via Los Angeles, Londen en Genève naar Brussel. Is Eefde dan niet een logische volgende stap?

Aanvang 11.30 uur
Kaartjes kosten € 22,-; T/m 18 jaar gratis. 

Directe link naar webpagina van de Kapel voor meer info en voor reserveren.

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends