GEANNULEERD Collegetour van B&W: “ Denk mee over het collegeprogramma!”

Wanneer:
dinsdag 18 oktober 2022
Waar:
Kerk
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Het luistercafé in Gorssel is geannuleerd vanwege een extra ingelaste raadvergadering, waar het college van B&W aanwezig moet zijn.  Iedereen die zich heeft aangemeld, heeft hierover persoonlijk bericht ontvangen. Wie wil, kan aansluiten bij de collegetour bijeenkomst in Lochem. Die is op woensdagavond 19 oktober van 19.00-21.00 uur in het gemeentehuis. Meer informatie: www.lochem.nl/collegetour 

Hieronder nog de oorspronkelijke aankondiging: 

CollegetourBWtrans klein

Wat zijn onderwerpen waaraan burgemeester en wethouders tot en met 2026 aandacht moet besteden? Wat moet met voorrang? Waar liggen onbenutte kansen? Het college luistert graag naar inbreng van inwoners voor het collegeprogramma op 4 momenten in oktober.

Waarom in gesprek?
Gemeentebelangen, VVD en Meedenken met Lochem hebben in hun coalitie­akkoord opgeschreven waaraan zij willen werken. Het college werkt nu aan een college­programma waarin staat hoe B&W dit gaan uitvoeren. Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve: ”Als college werken we voor al onze inwoners, verenigingen en bedrijven. Daarom willen we voordat we het college­programma presenteren, graag in gesprek. Luisteren om onze ideeën aan te scherpen. Niet alleen dit najaar, maar de hele bestuurs­periode tot 2026”.

Is dit wel iets voor mij?
Inwoners, verenigingen, ondernemers en bedrijven kennen de gemeente goed en hebben vaak goede ideeën. Aarzel dus niet om met de burgemeester en de wethouders te komen buurten! Zij zijn er voor u!

Dinsdagavond 18 oktober in Gorssel
De collegetour van B&W bestaat uit drie luister­cafés en een ontmoeting op straat. Dinsdag­avond 18 oktober van 19.00 tot 21.00 uur is er een luister­café in de kerk in Gorssel.
Verder zijn er luistercafés in Barchem en in Lochem en een ontmoeting op straat in Eefde.
Aanmelden (uiterlijk 12 oktober) en meer informatie (bijv over de andere locaties en het coalitie­akkoord) op www.lochem.nl/collegetour 

Per luistercafé kunnen maximaal 75 inwoners meedoen. Ook jongeren vanaf 16 jaar worden van harte uitgenodigd!Het coalitieakkoord ligt ook vanaf vrijdag 30 september ter inzage in het gemeente­huis in Lochem, bij gemeente­loket Gorssel, in buurt­centra en bibliotheken. Of via onderstaande link.

  

   

   


Locatie

Locatie:
Kerk
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends