PlusPunt: De invloed van de mens op het klimaat

Wanneer:
woensdag 30 november 2022
Waar:
‘t Trefpunt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Eetcafé Pluspunt Gorssel organiseert iedere twee weken op woensdag voor 50-plussers uit Gorssel en omgeving een gezellig en cultureel uitje. Iedere keer wordt een interessante spreker uitgenodigd voor een lezing en na afloop is er een gezamenlijke lunch. 
Nog steeds geldt: thuis­blijven bij (verkoudheids­)­klachten en in de zaal wordt maximaal geventileerd dus het kan fris zijn. 

De invloed van de mens op het klimaat, deel 1
Klimaatverandering     In de huidige tijd van de enorme klimaat­veranderingen neemt Han Blok ons in de eerste van 2 lezingen mee naar het klimaat­systeem van de aarde sinds het allereerste ontstaan tot en met de ijstijden en tot aan het heden. Hij laat zien hoe complex het hele systeem is en hoe labiel het evenwicht. Het is een verontrustend beeld dat we te zien krijgen. De 2e lezing over dit onderwerp volgt op 22 februari 2023.

Maximaal aantal bezoekers is 60 en 48 voor de lunch.
Entreeprijs is € 12,50 of € 6,- zonder lunch.
Om half 11 wordt begonnen koffie of thee. De lezing begint om 11 uur. Daarna is er een glaasje wijn of fris en de lunch is van 12.30 tot 13.30 uur.  Reserveren is niet mogelijk. Zaal open vanaf 10 uur.

Website van PlusPunt

    


Locatie

Locatie:
‘t Trefpunt
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends