Vaste Prik: samen zwerfafval opruimen

Wanneer:
zaterdag 24 december 2022
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Vaste Prik jan. 2021 kleinIedere vierde zaterdagochtend van de maand is er 'Vaste prik', een initiatief om gezamen­lijk zwerf­afval op te ruimen. Trekker van dit initiatief is de groep 'Samen in Gorssel', een club van enthousiaste Gorsselnaren die het leuk vinden om activiteiten te organiseren.

Meehelpen?
Iedereen kan meehelpen om Gorssel schoon te houden. Het is een gezonde activiteit, want heerlijk bewegen in de buitenlucht. En het is een gezellige activiteit, want je kan in duo's op stap gaan.
Een activiteit die niet te lijden heeft van welke crisis dan ook; een prikstok vasthouden en kunnen wandelen, meer is er niet voor nodig.
Het is licht werk en heel makkelijk om te leren. Je hoeft niet elke maand mee te doen.  Het is ook een makkelijke manier om nieuwe mensen te leren kennen in je eigen dorp.
Ook een keer meedoen? Graag vooraf even aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De activiteit start om 10 uur met koffie en koek bij Zo En Nu aan de Hoofdstraat. Daarna gaat de groep in duo’s op stap op verschillende locaties zwerfafval verzamelen, tot ongever 12 uur. 

Vrijwilligers krijgen hesjes, een prikker en een afvalzak.

 


Locatie

Locatie:
Gorssel

Omschrijving

 

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends