Kerstevenement 'Friends for Xmas'

Wanneer:
zondag 11 december 2022
Waar:
Kerk
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Kerstprojectkoor uitbundig kleinKerstprojectkoor 'Friends for Xmas'Na wekenlang oefenen geeft het kerstprojectkoor van Stichting IJsselwijs bestaande uit zo’n 60 zangers en zangeressen twee kerst­concerten. De concerten 'Friends for Xmas' zijn op zondag 11 december om 12.30 uur en om 15.30 uur in de kerk van Gorssel. Er zijn echter alleen nog entree­tickets te verkrijgen voor het concert van 12.30 uur en die zijn te bestellen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er wordt teruggeblikt op 9 jaar WinterWonder­Land musicals. Dat waren grote producties die vanaf 2007 werden georganiseerd door veel vrijwilligers. Met de liedjes wordt de warmte en gezelligheid opgezocht die veel mensen in deze tijden zo hard nodig hebben. Het publiek mag meezingen met diverse kerstsongs waarvan de teksten op een groot beeldscherm te zien zullen zijn.
Na afloop van het concert van 12.30 uur staat er een buffet klaar met heerlijke huis­gemaakte taarten en koffie of thee. Na het concert van 15.30 uur is er een tapas­buffet met warme chocolade­melk en glühwein.

Tickets kosten € 10,- en voor kinderen van 15 t/m 12 jaar € 5,-. Voor de versnaperingen na afloop geldt een kleine vergoeding.

Meer info via www.stichtingijsselwijs.nl/kerst

 


Locatie

Locatie:
Kerk
Kerk

Omschrijving

Protestantse kerk
Hoofdstraat 27, 7213 CN Gorssel

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends