Energiecafé: rekening omlaag door besparing en opwek

Wanneer:
maandag 20 februari 2023
Waar:
‘t Trefpunt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Energiecafé kleinEnergiecafé over besparen en opwekken‘Rekening omlaag door investeren in energie­besparing en energie opwek’. Dat is het motto van het energie­café dat wordt georganiseerd door vrijwilligers uit Gorssel en vrijwilligers van burger­coöperatie LochemEnergie. Onder­steuning wordt verleend door de Dorps­raad Gorssel, de gemeente Lochem en LochemEnergie. 

Velen maken zich zorgen over de gestegen energie­prijzen. Het verduur­zamen van je woning lijkt een vanzelf­sprekende stap. Maar hoe pak je dat het beste aan? Wat werkt en wat niet? 
Bij het energie­café kunnen huis­eigenaren en huurders terecht met al hun vragen over energie­besparing en mogelijke investeringen die daarvoor nodig zijn, bij­voorbeeld het isoleren van de woning en de installatie van warmte­pompen en zonne­panelen. De focus ligt op energie-oplossingen die zo mogelijk binnen een jaar gerealiseerd kunnen worden. 
Deelnemers aan het energie­café wisselen samen met andere belang­stellenden en een energiecoach informatie uit over energie­vraagstukken en mogelijke oplossingen. Ook wordt achtergrond­informatie verstrekt. Na het energie­café worden deelnemers begeleid in vervolg­acties. Zo krijgen ze meer inzicht in energie­besparing en het opwekken van energie. 
Het energiecafé wordt gehouden in 't Trefpunt in Gorssel. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.00 uur, het programma begint om 19.30 uur. Graag aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 

 


Locatie

Locatie:
‘t Trefpunt
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends