Digitale Werkplaats: WhatsApp

Wanneer:
dinsdag 28 maart 2023
Waar:
Bibliotheek
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

KlikTik kleinWhatsApp is een gratis app waar­mee je berichten, bestanden, foto's en video's naar vrienden en familie kunt sturen. In deze workshop ga je met je eigen telefoon oefenen met deze handige app. Hoe voeg je contact­personen toe, hoe verstuur je een foto of een geluidsopname, en hoe werkt bellen of video­bellen met Whatsapp?

Steeds meer mensen maken tegenwoordig gebruik van WhatsApp. Om bijvoorbeeld een berichtje te sturen, om een foto te delen of om even te video­bellen. WhatsApp is een gratis app en werkt via het internet. Het is een communicatie­middel dat geschikt is voor een-op-eengesprekken, maar ook voor een groeps­gesprek met bijvoorbeeld de hele familie. Wil jij meer weten over WhatsApp en lijkt het je leuk om hiermee in te oefenen in een kleine groep, reserveer dan een plek.

In workshops van ongeveer anderhalf uur laten we je op je eigen smartphone zien hoe de basis van WhatsApp werkt en laten we klassikaal zien hoe je bijvoorbeeld kunt videobellen of hoe je een foto met iemand kan delen. Neem daarom vooral ook je eigen smartphone mee naar deze workshop.

Zowel leden als niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom. Per workshop is plek voor acht deelnemers. 
Van 10 tot 11.30 uur.
 

 


Locatie

Locatie:
Bibliotheek
Bibliotheek

Omschrijving

De Bibliotheek in Gorssel is gevestigd in Den Oldenhof en is onder­deel van Stichting Bibliotheek Berkel & IJssel (BIJ de bieb).
Hoofdstraat 45 B001, 7213 CR Gorssel
Website bibliotheek - pagina Gorssel (met openingstijden)

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends