Cool Kids: sport- en spelprogramma voor 4 en 5 jarigen

Wanneer:
woensdag 6 september 2023
Waar:
‘t Trefpunt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

CoolKids 1 kleinCool Kids met begeleider Ed van Orden op de tweede rij rechtsElke woensdag van 15.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen van 4 en 5 jaar (bij uitzondering ook 6 jaar) fanatiek aan de gang met het sport en spel­­programma Cool Kids. Spel­leider is Ed van Orden, die daarbij wordt geholpen door enkele kinderen uit groep 8.

Het programma is gericht op het algemeen bewegen (grondvormen) en wordt in diverse spel-en opdracht­vormpjes aangeboden. Coördinatie, lenigheid, kracht en balans zijn belangrijke onderdelen, terwijl ook sociale aspecten als omgaan met elkaar, winst en verlies en doorzettings­vermogen aan bod komen.

Kinderen uit Gorssel, Epse en Joppe zijn van harte welkom. Doordat kinderen doorstromen naar reguliere sporten zoals hockey, voetbal, tennis of zwemles is er weer plaats in de groep.
Kom gerust met uw kind eens kijken en/of meedoen om te ervaren of het iets is voor uw kind.
Vanwege de kosten van zaalhuur en materialen is de eigen bijdrage € 2,50 per kind.
Kinderen uit groep 8 kunnen zich, als vrijwilliger, melden voor de begeleiding.

Voor opgeven of meer informatie kan gebeld of gemaild worden met Ed van Orden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon 06-20421460
 

 


Locatie

Locatie:
‘t Trefpunt
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends