Claptunes speelt Clapton

Wanneer:
zaterdag 10 juni 2023
Waar:
Openluchttheater Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Zaterdagavond speelt Claptunes met zanger/gitarist Stef Woestenenk in het Openluchttheater Gorssel.  

Claptunes
ClaptunesOLT20 5 17GR kleinClaptunes in het Openluchttheater Gorssel, 2017Claptunes brengt een tribute aan 'Mr.Slowhand', Eric Clapton, één van de grootste gitaristen allertijden. Veelzijdig, roemrucht, grillig en onvoor­spelbaar.

Het wordt een muziekreis door de klassiekers van John Mayall, Cream, Blind Faith, Derek & the Dominos en veel van het solowerk van Clapton. Clapton classics als Cocaine, White Room, Forever Man en Wonderful Tonight komen uiteraard voorbij. Claptunes bespeelt Clapton met dynamiek, groove, improvisatie en bovenal met veel passie. Daarbij af en toe een klein verhaal of een anekdote maakt het optreden een echte beleving.

De band uit Zutphen en regio bestaat uit vier gedreven en professionele muzikanten met een bak aan ervaring in het internationale blues- en rockcircuit. Initiatiefnemer van deze tribute is zanger/gitarist Stef Woestenenk uit Vorden. Hij verzamelde een paar ervaren muziekvrienden om zich heen met de energie van jonge honden die hun sporen verdiend hebben in bands als Moonyard, Veldman Brothers, Tony Spinner en diverse tributes. Direct bij het begin van het optreden staalt het speelplezier van het podium af en weet de band vrijwel ieder publiek voor zich te winnen. Claptunes speelde al op grote festivals als de Zwarte Cross, maar evengoed in gerenomeerde clubs als l`Esprit Rotterdam, Roepaen Ottersum en The Shack Oude Meer.
Het theaterbestuur is zeer verheugd met de komst van deze geweldige band want het beloofd een prachtige avond te worden voor jong en oud.

In 2017 gaf Claptunes al een fantastisch concert in het Openluchttheater. Lees het verslag daarvan en bekijk de opname van het meeslepende Double Trouble.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral te voet of op de fiets.
De toegang is gratis, een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld!
Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

  


Locatie

Locatie:
Openluchttheater Gorssel
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends