Project Lohues

Wanneer:
zaterdag 24 juni 2023
Waar:
Openluchttheater Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

ProjectLoohues kleinZaterdagavond 24 juni staat de regionale band Project Lohues in het openlucht­theater te Gorssel. Het wordt een optreden dat  goed past bij het mooie groene Gorsselse theater.  Project Lohues brengt dialectpop in de stijl en met songs van de beroemde Daniël Lohues. Dat doen de bandleden met veel enthousiasme en overgave.  

Project Lohues
Als gepassioneerde amateur­muzikanten coveren de bandleden de liedjes van Daniël Lohues. Leuke liedjes waar iedereen zich in kan herkennen. Niet alleen heel gezellig maar ook zeker heel leuk om naar te luisteren. De liedjes van Daniël worden gespeeld en gezongen met een eigen twist en vol overgave en plezier met een dosis humor en ongedwongenheid….gewoon voor de lol. Ze zullen het optreden beginnen met 'kleinere' luisterliedjes en sluiten, zoals gewoonlijk, knallend af met het vlottere werk.

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral te voet of op de fiets.
De toegang is gratis, een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt zeer op prijs gesteld.
Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

  


Locatie

Locatie:
Openluchttheater Gorssel
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends