Wil je zingen? Zing dan mee. Met Sing it!

Wanneer:
maandag 27 maart 2023
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Sing It te Gorssel fotograaf Edo Boonstra kleinSing It in Gorssel, foto Edo Boonstra Maandag 27 maart is er weer een Sing it! voor iedereen die van zingen houdt, of dat nog niet weet maar wel nieuwsgierig is.
Sing it! is een laagdrempelige, ontspannen en vooral erg leuke happening voor jong en oud. Het thema is deze keer: koorkrakers. Onder leiding van dirigente Juliette Dumoré worden er in de Kapel gezamenlijk bekende hits gezongen. De prachtige akoestiek maakt van iedereen een zanger(es). Neem dus vooral vrienden, familie, buren en kennissen mee.

Tijdstip: van 19.30 tot 21.30 uur.
De entree bedraagt € 10,- (incl. koffie/thee).

Sing It is een spontaan inloopkoor. Juliette Dumoré begeleidt de Sing It. Ze is dirigent, pianist en zangcoach en gespecialiseerd op het gebied van de zogenaamd EVT zangtechniek. Dit is een techniek waarbij je je stem op efficiënte manier kunt gebruiken en inzetten. Je krijgt een inkijkje in deze methode met zangtips en oefeningen om lichaam en ademhaling te activeren. Bij Sing It gaat het vooral om de gezelligheid en om mensen te ontmoeten.

Geen vaste verplichting van een wekelijks koor, maar gewoon lekker samen mooie muziek maken en daar energie van opdoen. Zangervaring is niet nodig en aanmelden is niet nodig. 

Info: www.stichtingijsselwijs.nl

 


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends