Zomerconcert Canticum Gorssel

Wanneer:
zondag 25 juni 2023
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Canticum Gorssel kleinOp zondag 25 juni om brengt Canticum Gorssel een zomer­concert in Kapel op ’t Rijsselt in Eefde. Ter afwisseling van de geestelijke muziek die Canti­cum vaak zingt, geeft het koor deze zomer een romantisch en vrolijk concert in een mooie passende om­geving.

Cantiicum 25.6.2023 kleinHet koor zingt volks­liederen van verschillende componisten uit de Romantiek. Zo vertolkt het werken van onder anderen Bartók, Dvořák, Reger, Mendels­sohn, Brahms en Schumann.
Canticum wordt op de piano begeleid door Bernadette van Agt. Zij zal ook samen met violiste Niki de Vlaming twee inter­mezzi spelen, onder andere de Roemeense Volks­dansen van Bartók. 
Het geheel staat onder leiding van dirigente Paulien Roos-Bik.

Het concert begint om 14.30 uur. Na afloop is er gelegen­heid om een drankje te nuttigen.
Kaarten à € 15,00 (inclusief drankje) zijn verkrijg­baar bij de leden en aan de kassa. Jongeren tot 18 jaar hebben gratis toegang.
Aan de kassa contant of via mobiel (QR code) betalen. Reserveren kan via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van het aantal kaarten en uw naam.

 

 

 


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

  

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends