concert Dorona Alberti, een intiem concert

Wanneer:
zondag 8 oktober 2023
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

In het kader van 'Gastvrij podium' zijn er regelmatig concerten van derden buiten het eigen programma van Kapel op 't Rijsselt. Deze keer is dat Dorona Alberti met het programma 'een intiem concert'
Zondag 8 oktober om 15:00

Alberti kleinDorona Alberti staat al bijna twee decennia onafgebroken op de podia in binnen- en buitenland. Met Gare du Nord rondde ze de 20 city Encore tour af, bijna volledig uitverkocht! Net als haar ‘Music of James Bond’ i.s.m. het Metropole Orkest.

Dorona is niet in een hokje te vangen, dat past ook niet bij haar. Haar muzikale avonturen en interesses zijn divers en eclectisch. Haar stem is soepel, heeft een groot bereik en oneindig veel mogelijkheden. Ze speelt met klanken en teksten, is puur, rauw, sensueel en houdt van scherpe randjes. En wanneer Dorona voor je zingt, zingt ze voor jou.

Songs van artiesten als Prince, Kate Bush, Ella Fitzgerald, Gare du Nord, Shirley Bassey, Peter Maffay, afgewisseld met Adele, Sinéad O’ Connor, Alabama Shakes en Bowie. Dorona maakt daar interpretaties van zoals je ze nog niet eerder hebt gehoord: hetzelfde verhaal, maar doorvlochten met haar herinneringen, verhalen en inzichten, rauw, puur, direct en zonder trucjes…

Kaartjes à €22,50 bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends