Ponyclub Eefde geeft ponyshow

Wanneer:
zondag 24 september 2023
Waar:
Eefde
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Ponyclub Eefde organiseert op zondag 24 september van 14.00 tot 15.00 een ponyshow. Deze wordt uitgevoerd door de leden van de ponyclub. De voorstelling vindt plaats tegenover Teenkweg 8. in Eefde. Parkeren kan bij het Hart.

PonyclubEefde kleinFoto: Tjitske YpmaDe show is gratis voor donateurs, anderen wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Opbrengsten gaan naar de inrichting van de nieuwe wei. De kinderen van de club organiseren de show zelf. Annabel Greeve (10): “De show bestaat uit optredens van voltige, dat is turnen op een paard, ook heb je dressuur en pas de deux en springen en iets met schaapjes en nog veel meer. Het zijn allemaal korte shows. Je kunt een tussendoortje halen bij de hapjes en drankjes kraam. Kom jij ook?”

Tussen 15 en 16 uur is er aansluitend ponyclub waarbij bezoekers pony’s mogen aaien, borstelen en een rondje rijden. Meer info via Facebook ponyclub eefde of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

 

 


Locatie

Locatie:
Eefde

Omschrijving

  

 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends