Intocht Sinterklaas

Wanneer:
dinsdag 5 december 2023
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Vanaf 18 november is Sinterklaas weer in het land. Groot feest voor jong en oud dus. Sinterklaas heeft beloofd dit jaar Gorssel te bezoeken op dinsdag 5 december. Iedereen is welkom om Sinterklaas en de pieten te verwelkomen en mee te doen met het feest in het dorp.

Programma:
Sint2022 PK klein Sint komt aan in Gorssel, 2022Sinterklaas en de pieten komen over de IJssel naar Gorssel gevaren en de boot zal rond 9.00 uur aanmeren in de buurt van de veer­steiger. De kinderen van de Vullerschool zijn al vroeg in de ochtend opgewonden en klaar om het belangrijke bezoek op te gaan halen. Om 8.30 uur vertrekken ze vanaf school en in een kleurrijke stoet naar de IJssel. De route gaat via de Hoofd­straat, Esdoorn­laan, Molenweg en de Veerweg. Iedereen kan aansluiten, zodat met elkaar een vrolijke optocht ontstaat. De kinderen mogen vooraan schitteren en volwassenen kunnen achteraan aansluiten.

Nadat Sinterklaas en de pieten voet aan wal hebben gezet gaat het hele gezelschap naar het dorp en komen ze rond 9.30 uur aan bij Den Oldenhof. Daar zal Sinterklaas de kinderen vanaf het balkon kort toespreken. Uiteraard is de burgemeester er ook bij. Dit belooft een feestelijk moment te worden! Het wordt een ochtend vol plezier, lachen en genieten.

Feest op de Vullerschool
Na de feestelijke aankomst bij Den Oldenhof wordt het feest voor de kinderen van de Vullerschool op school verder gevierd. Er wachten tal van verrassingen en activiteiten die de kinderen veel vreugde zullen brengen.

De sinterklaasviering wordt georganiseerd door de Ouderraad van de Vullerschool. "Wij kijken uit naar uw komst om samen met Sinterklaas en de pieten een geweldig feest te vieren in Gorssel!".

  

   


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends