Deventer Kamerorkest

Wanneer:
vrijdag 8 december 2023
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

In het kader van 'Gastvrij podium' zijn er regelmatig concerten van derden buiten het eigen programma van Kapel op 't Rijsselt. Deze keer is dat het Deventer Kamerorkest met een jubileumconcert o.l.v. Peter Bogaert. 
8 december om 20.00 uur

Deventer Kamerorkest kleinHet Deventer Kamer Orkest bestaat 50 jaar en sluit dit jubileumjaar af met een heel bijzonder concert op het Gastvrije Podium van de Kapel Op ’t Rijsselt. Diverse solisten uit het orkest komen aan bod in Vivaldi’s concert voor 4 violen en strijkorkest en als kers op de taart speelt onze dirigent Peter Bogaert de vioolsolo in het Rondo in A groot van Schubert. Daarnaast zal het Adagio for Strings van Samuel Barber zal voor velen herkenbaar zijn. Tenslotte worden Zweedse Volksmelodieën van Max Bruch ten gehore gebracht, waarin de charme en eenvoud van de Zweedse volksmuziek bij een ieder nog lang in de oren na zal klinken.

Kaarten á €15,00 zijn verkrijgbaar bij de ingang van de Kapel en op de website van het Deventer Kamer Orkest: www.deventerkamerorkest.nl 
Jongeren van 13 tot 18 jaar betalen € 7,50. Jongeren tot 12 jaar mogen gratis komen.

  


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends