Benefietconcert Single Mother project Suriname

Wanneer:
zondag 10 december 2023
Waar:
Kapel op 't Rijsselt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

In het kader van 'Gastvrij podium' zijn er regelmatig concerten van derden buiten het eigen programma van Kapel op 't Rijsselt. Deze keer is dat het Benefiet­concert Single Mother project Suriname. 
10 december om 15.00 uur

Benefietconcert Frank kleinDe Zutphense concertorganisator Frank Ong-Alok wordt dit jaar 65. Ter gelegenheid daarvan organiseert hij m.m.v. het Gospelkoor G-Roots en Flower to the People op zondag 10 december een benefiet­concert/singalong ten bate van het Single Mother Project in Suriname. Met dit project wordt gepoogd menstruatie-armoede in Suriname te bestrijden. Deze vorm van armoede betekent momenteel voor veel meisjes en vrouwen in Suriname niets anders dan dat ze geen of zeer beperkte toegang hebben tot producten die nodig zijn om op een veilige en comfortabele manier door de menstruatie te komen.

Gratis kaarten zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De aanvang is 15.00 uur.

    


Locatie

Locatie:
Kapel op 't Rijsselt
Kapel op 't Rijsselt

Omschrijving

Kapel op 't Rijsselt, Mettrayweg 25, 7211 LC Eefde
’t Rijsselt biedt een zelfstandig podium voor muziek en theater, met een overwegend klassieke programmering en andere muziekstijlen als jazz en wereldmuziek.
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends