Kunstcafé van de Gorsselse Kunstkring

Wanneer:
dinsdag 9 januari 2024
Waar:
Eetcafé de Hoek
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

De Gorsselse Kunstkring (GKK) organiseert iedere maand het Gorssels Kunstcafé in Eetcafé De Hoek in Gorssel. Iedere keer is er een interessante gast. 
Van 16.00 uur tot ongeveer 17.30 uur.

Boris de Munnick kleinTe gast is deze keer Boris de Munnick, coördinator Pers & Publiciteit van het Mauritshuis en andere opdrachtgevers. Hij zal zijn verhaal delen en in gesprek gaan met moderator Rento Brattinga.

De Munnick (Harderwijk, 1965) werkt zo'n 25 jaar in de culturele sector als communicatie­man (Veiling­huis Christie's, Rijks­museum, Mauritshuis en andere opdracht­gevers). Wat is er veranderd in die kwart eeuw, wat is hetzelfde gebleven, hoe hebben de komst van internet en sociale media het museum­bezoek beïnvloed? Moet je nog wel naar een museum om te genieten van kunst of kun je gewoon thuisblijven en digitaal alle musea bekijken? En dan hebben we het nog niet eens over Artificial Intelligence (AI). Maakt AI die Rembrandt en Vermeer in de toekomst overbodig?
Het inlevingsvermogen van De Munnick voor zijn vak komt tevens goed van pas in zijn rol als trouw­ambtenaar.

Aanmelden is niet nodig. Ook niet-leden van de Gorsselse Kunst­kring zijn welkom. De toegang is gratis, maar er wordt wel een vrijwillige bij­drage gevraagd voor een attentie voor de gast. Na afloop van de bijeen­komst kunt u, als u dat wilt en voor eigen rekening, eten aan de lange tafel in het eet­café om na te praten. Hiervoor kunt u zich tijdens de bijeen­komst opgeven. 
Voor meer informatie over de Gorsselse Kunstkring zie www.gorsselsekunstkring.nl.

 


Locatie

Locatie:
Eetcafé de Hoek
Eetcafé de Hoek

Omschrijving

Eetcafé De Hoek
Joppelaan 5, 7213 AA Gorssel
Website 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends