Zwerfafval opruimen tijdens de Landelijke Opschoondag

Wanneer:
zaterdag 23 maart 2024
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Zaterdag 23 maart is het ‘Landelijke Opschoondag’. Deze dag prikken de vrijwilligers van Vaste Prik in Gorssel samen met vrijwilligers van Stayokay Kring van Dorth. Ze nodigen iedereen uit die mee wil helpen op deze speciale dag, want het zou mooi zijn als in iedere buurt van Gorssel zwerfvuil kan worden opgeruimd. Ook kinderen zijn van harte welkom. Voor hen zijn speciale kinder­hesjes en kinder­handschoenen beschikbaar. Spannend!

VastePrik2024 kleinVrijwilligers van Vaste Prik verzamelen iedere vierde zaterdag van de maand bij Zo en NuIedere vierde zaterdagochtend van de maand zijn de vrijwilligers van Vaste Prik in en om Gorssel bezig met met opruimen van zwerfvuil op de stoepen, in de plantsoenen en op de parkeer­plaatsen. U heeft ze vast wel eens zien lopen. Tijdens de landelijke Opschoondag hopen de vrijwilligers nog een stap verder te gaan. Hoe mooi zou het zijn als we in iedere buurt van Gorssel het aanwezige zwerfvuil kunnen opruimen. 

Verzamelen zoals iedere maand voor lunchroom Zo en Nu aan de Hoofdstraat in Gorssel om 9.45 uur.
Start is om 10 uur. In tweetallen worden verschillende routes gelopen.
Aan het eind van de ochtend rond 12 uur worden de spullen en het afval naar een afgesproken plek gebracht.

Nieuwe vrijwilligers kunnen gewoon om 9.45 uur bij Zo en Nu aansluiten, maar vooraf even contact opnemen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan ook.

  


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends