Cool Kids: sport- en spelprogramma voor 4 en 5 jarigen

Wanneer:
woensdag 13 maart 2024
Waar:
‘t Trefpunt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

CoolKids 1 kleinCool Kids met begeleider Ed van Orden op de tweede rij rechts (archieffoto)Elke woensdag van 15.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen van 4 en 5 jaar (bij uitzondering ook 6 jaar) fanatiek aan de gang met sport en spel. Spel­leider is Ed van Orden, die daarbij wordt geholpen door drie oud-deelnemers, meiden die inmiddels op de middelbare school zitten. Meestal doen zo'n 15 kinderen uit Gorssel en omgeving mee.

Het programma is gericht op het algemeen bewegen (grond­vormen) en wordt in diverse spel-en opdracht­vormen aangeboden. Coördinatie, lenigheid, kracht en balans zijn belangrijke onderdelen, terwijl ook sociale aspecten als omgaan met elkaar, winst en verlies en door­zettings­vermogen aan bod komen.

Doordat kinderen doorstromen naar reguliere sporten zoals hockey, voetbal, tennis of zwemles is er weer plaats voor nieuwe kinderen in de groep.
Kom gerust met uw kind eens kijken en/of meedoen om te ervaren of het iets is voor uw kind.
Vanwege de kosten van zaalhuur en materialen is de eigen bijdrage € 2,50 per kind.

Voor opgeven of meer informatie kan gebeld of gemaild worden met Ed van Orden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-20421460.

 


Locatie

Locatie:
‘t Trefpunt
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends