Muziekbingo

Wanneer:
zaterdag 2 maart 2024
Waar:
‘t Trefpunt
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

N.B.: de muziekbingo is geannuleerd

't Trefpunt organiseert een Muziekbingo op zaterdag 2 maart 2024. “Een bingo met liedjes in plaats van getallen en een DJ in plaats van een bingo­molen” aldus quiz­meester Bram Brouwers. Een bingo zonder suf molentje maar met muziek om mee te zingen.

brambouwersfoto kleinBram Brouwers, alias de quizmeester, tussen de muziekbingokaartenDe muziekbingo is één groot muzikaal feest der herkenning. Het kan worden gespeeld met verschillende thema’s; Nederlands­talig, 70ties, 80ties, funk, r&b. Door de socials van 't Trefpunt in de gaten te houden, kan je invloed hebben op de muziek­keuze deze avond. 

Eén ronde muziekbingo duurt ongeveer een uur en er valt per ronde drie keer bingo. Er zullen twee rondes worden gespeeld waarbij leuke prijsjes te winnen zijn. Na de bingo wordt er nog even door­gefeest op de muziek van de DJ. Gezellig met je vrienden, vriendinnen of collega’s.

Aanvang 20.00 uur.
Toegangskaarten á € 7,50 zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop: stuur een appje naar 06-23173785 of een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en reserveer alvast kaarten.  Er is slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar vol=vol.

 


Locatie

Locatie:
‘t Trefpunt
‘t Trefpunt

Omschrijving

Sport en Cultureel Centrum 't Trefpunt
Molenweg 53-55, 7213 XD Gorssel
Website
Locatie op Google Maps

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends