Compost en portgrond van De Harmonie

Wanneer:
zaterdag 24 februari 2024
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Compost kleinHet voorjaar is weer in aantocht en u wilt vast goed voor­bereid zijn om uw tuin te kunnen gaan bewerken. De Harmonie gaat op de zaterdagen 24 februari (Gorssel) en 9 maart (Eefde) compost, potgrond of koemest­korrel bij u thuis voor de deur afleveren. Ook zullen ze op de genoemde data weer als vanouds met  trekkers en karren door de Gorsselse en Eefdese straten rijden om huis aan huis te verkopen.

Als u belangstelling heeft en niet per se thuis wilt zijn kunt u voor bezorging in Gorssel tot 23 februari een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. S.v.p. ook het aflever­adres vermelden. Voor bezorging in Eefde kan er besteld worden tot 8 maart.

De verkoopprijs van de potgrond of compost is € 7,- per zak van 40 liter. En een zak koemestkorrels voor € 28,- (20 kg). Als u 10 zakken of meer bestelt, krijgt u er één zak compost of potgrond gratis bij.

De bestelling wordt afgeleverd als de betaling is ontvangen op IBAN: NL87 RABO 0322 3591 71 o.v.v. compostactie Harmonie en het aflever­adres.
Zo kunt u muziek­vereniging “De Harmonie” blijven steunen.

 


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends