Vocal Group No Romeo's

Wanneer:
zondag 12 mei 2024
Waar:
Openluchttheater Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Dames vocalgroup No Romeo's zal de aftrap verzorgen van het nieuwe seizoen van het Openluchttheater Gorssel. Het concert begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur staat de koffie klaar.

No Romeo’s
NoRomeos kleinHet koor heeft een warm en sprankelend close harmony geluid. De dames onderscheiden zich door een bijzondere mix van expressie, persoonlijk­heid, klank­kleur, variatie, taal en tempo. Ze willen het publiek raken met een verrassend en gevarieerd repertoire. Van jazz, wereldmuziek, pop tot Nederlands­talige kleinkunst.
“Het programma voor het Openlucht­theater is divers, met nummers van Herbert Grönemeyer en Claudia de Breij tot ABBA en Alicia Keys. En ja, we houden van een beetje bling bling en show. Dat maakt de beleving van onze nummers compleet” aldus de woord­voerder van de damesgroep.
No Romeo’s staat onder de muzikale leiding van topdirigent Christoph Mac-Carty; de enige ‘Romeo’ in het gezelschap. Met zijn enorme muzikaliteit en passie haalt hij het beste in het koor naar boven. In oktober 2024 doet No Romeo's mee aan een internationale zangcompetitie in Spanje. Meer weten: www.noromeos.nl 

Gratis entree
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoornlaan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt, maar komt u vooral lopend of op de fiets. De toegang is gratis, een bijdrage in de 'melkbussen' bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld. Sinds kort kan er ook een bijdrage gedaan worden via de QR-code. Het concert begint om 15.00 uur en vanaf 14.30 uur staat de koffie klaar.
www.openluchttheatergorssel.nl   

  


Locatie

Locatie:
Openluchttheater Gorssel
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends