Meefietsen met WTC

Wanneer:
zondag 7 april 2024
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

WTCAlg kleinWie eens kennis wil maken met de Wieler Toer Club Gorssel kan op 7 april of 21 april mee­fietsen met leden van de club. De club heeft voor beide dagen een mooie route uit­gewerkt om samen met leden van WTC Gorssel te fietsen. Op 7 april gaat de route richting Eibergen; de langste route rijdt langs het Zwillbrocker Venn (Dld.), ook wel bekend als het meest noordelijk gelegen broed­gebied van flamingo’s. Op 21 april wordt een rondje Posbank gereden.

Voor de meefietsdagen zijn zowel mannen, vrouwen als jeugd ouder dan 15 jaar welkom. Afhankelijk van wensen en ervaring fietsen belang­stellenden mee met een van de drie groepen. Wat neem je mee? Goede zin, een fiets­helm en een geschikte fiets. Heeft u wel belangstelling maar geen helm of geschikte fiets, dan zal WTC Gorssel proberen om samen met u iets te regelen. 
Meefietsen met WTC Gorssel op zondag 7 april en/of zondag 21 april? Graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends