Met de SWL-bus silokunst bekijken

Wanneer:
woensdag 17 april 2024
Waar:
Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

SiloFoto LochemsNieuws.nl kleinMuurschildering Goorseweg in Lochem (foto LochemsNieuws.nl)Op woensdagmorgen 17 april kan er met de SWL-bus een rondrit gemaakt worden langs bijzondere muur­schilderingen in de Achterhoek. Deelnemers worden ’s morgens thuis opgehaald en na afloop weer thuis­gebracht. Een van de kunstwerken langs de route is een muur­schildering van 55 m hoog met de naam ‘Verbonden’ op de silo van het bedrijf Oocon aan de Goorseweg in Lochem. 
Deelnemers krijgen van tevoren een telefoontje over het tijd­stip waarop ze thuis worden opgehaald. Rolstoel of rollator kunnen mee, maar dan moet wel zelf voor eventuele begeleiding gezorgd worden.
De kosten voor de silo­tocht bedragen € 16 p.p. Dit is inclusief vervoer en koffie met iets erbij. Andere uit­gaven onderweg zijn voor eigen rekening. Betalen kan alleen via een pinautomaat in de bus, op de dag van het uitje. 
Aanmelden kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via tel. 0573-297000. Opgeven kan tot vrijdag 12 april 2024. De route voor het ophalen en de precieze tijd van vertrek wordt na die datum aan de deelnemers doorgegeven.
 

 

  


Locatie

Locatie:
Gorssel

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends