Pleintje Open

Wanneer:
zaterdag 1 juni 2024
Waar:
Acaciaplein
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Pleintje2024 kleinZaterdag 1 juni is er weer Pleintje Open. Op de 25e editie van het feest voor jong en oud op het Acacia­plein in Gorssel is iedereen welkom (het is geen buurt­feest). De entree is gratis.
Vanaf 12.00 uur zijn er een jeu-de-boules- en kubb­toernooi. Kinderen kunnen zich vanaf 13.00 uur uitleven op een spring­kussen en een stormbaan en vanaf 14.00 uur is er stok­vangen, staat er een zweef­molen en is er een basketbal­spel. De muziek wordt verzorgd door de ‘100% Powerband’ en de ‘Deventer Dweilers’.
Deelnemers voor het jeu-de-boulen (per duo) en kubben (per team van 2 tot 6 spelers) kunnen zich tot 3 mei inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelnemers aan het toernooi en hun partners en supporters kunnen gebruik maken van een deelnemerspakket (buffet en 5 muntjes voor € 25,- inclusief 6 muntjes. Graag opgeven bij inschrijving.

 

 

 

 


Locatie

Locatie:
Acaciaplein
Acaciaplein

Omschrijving

Het Acaciaplein in Gorssel heeft speelplekken voor kinderen en jeu de boules-banen. Er worden activiteiten georganiseerd door de buurtvereniging Plein9. 
Locatie op Gooogle Maps   

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends