Ramble Tamble - CCR Tribute Band

Wanneer:
zaterdag 8 juni 2024
Waar:
Openluchttheater Gorssel
Categorie:
Algemeen

Omschrijving

Ramble Tamble, een tribute­band van Creedence Clearwater Revival, speelt zaterdagavond 8 juni in het Openlucht­theater Gorssel. Back to the sixties: wat hebben velen van ons in de zestiger jaren genoten van de muziek van Creedence Clear­water Revival (CCR), de band van John Fogerty. Helaas is een optreden van deze legendarische band niet meer mogelijk. Wat wel kan: een band die de sound van CCR zodanig dicht benadert dat ze er bijna weer staan: Ramble Tamble. Deze CCR Tribute­band heeft met veel succes op vele podia heeft gestaan in binnen- en buitenland. Misschien zeggen sommigen ‘weer een tribute­band’, maar het optreden, tot twee keer toe, van de Beatles tribute­band was een groot succes. Reden voor het OLT om opnieuw zo’n band te programmeren.

OLTRamble Tamble 2024

De vijfmans­formatie Ramble Tamble speelt de nummers van Creedence Clearwater Revival met power en overtuiging. De band brengt je dicht bij de ongepolijste beleving van de toen­malige groep van John Fogerty. ‘Fortunate Son’, ‘I put a spell on you’,’ Suzie Q’, ‘Run through the jungle’, ‘Green River’ en vele andere songs, je hoort ze en voelt ze alsof je zelf in The Bayou (een zeer bruisende en levendige plek) staat. Ramble Tamble wordt gevormd door Stef Woestenenk op gitaar en zang, Lawrence Mul, zang, Sander Rots op gitaar, Raymond Grevink op bas­gitaar en Mike Visser op drums en zang.

Gratis entree
De toegang is gratis, een bijdrage in de 'melk­bussen' bij de uitgangen wordt echter zeer op prijs gesteld!
Het concert begint om 20.30 uur en vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar.
Het openluchttheater bevindt zich in de kom van Gorssel op de hoek van de Esdoorn­laan en de Molenweg. Parkeren kan zo’n 300 meter verderop aan de Molenweg bij SCC ’t Trefpunt maar komt u vooral lopend of op de fiets.

  


Locatie

Locatie:
Openluchttheater Gorssel
Openluchttheater Gorssel

Omschrijving

Openluchttheater Gorssel
Hoek Esdoornlaan/Molenweg, Gorssel  
Website
Locatie op Google Maps 

Deel deze pagina

Submit to FacebookSubmit to Twitter Share with friends